CARPE DIEM MORTSEL

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 253 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Carpe Diem Mortsel. Meer weten? Ontdek meer

23 nov 2022 om 11:03 Zeer lekker gegeten (Bowls). Porties zijn iets kleiner in vergelijking met collega's. Levering was een stuk sneller dan aangekondigd.
15 nov 2022 om 21:50 Heel erg lekker en warm eten. er kan nog gewerkt worden aan de levertijd. Vriendelijke personeel aan de telefoon.
7 nov 2022 om 19:30 Na lange tijd nog eens besteld , 40€ totaal 2 menu’s . Levering best snel. Maar toen ik de zak opende kon ik de bodem van de potjes zien, ik schrok me rot van hoe weinig er in zat uiteindelijk met restaurant gebeld en samen tot oplossing gekomen …
25 okt 2022 om 20:44 Niet de naam poké bowl waardig! Héél veel rijst en heel weinig van wat anders. Een paar mini blokjes kip, 5 mini blokjes mango, enz. Jammer. Veel te duur voor een bak rijst.
15 okt 2022 om 12:05 Laat tot daar toe, ik had een mixed grill besteld, alles was koud, oud vlees, koude frieten, bwahhh .... Er was ook gevraagd voor bearnaisesaus en die was er niet eens bij. De fruitsalade stelde ook niet voor.
10 okt 2022 om 20:18 Een echte restaurant ervaring thuis. Wat zeer zeldzaam is. Dank voor deze lekkere gertechten thuis bezorgd
10 okt 2022 om 20:16 Correcte prijs/kwaliteit Vriendelijk Goeie steak
5 okt 2022 om 8:29 Misschien beetje prijzig, maar je krijgt toch redelijk wat. Het was lekker. Snelle bezorging ook.
8 sep 2022 om 20:04 Top! Zoals altijd
4 sep 2022 om 19:10 Echt lekker! Vlees en scampi’s waren van goede kwaliteit. Alles was lekker gebakken en kwam warm en sappig aan. Ook was het heel netjes verpakt. Hoog niveau voor take away.
16 aug 2022 om 21:00 Heel lekker en verzorgd