CARPE DIEM MORTSEL

CARPE DIEM MORTSEL Carpe Diem Mortsel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 213 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Carpe Diem Mortsel. Meer weten? Ontdek meer

1 mei 2022 om 19:58 het vlees was lekker, jammer dat de puree gemaakt was van aardappelen die niet gaar waren en dus ook niet lekker.
17 apr 2022 om 19:07 Lekker en netjes verzorgd zoals we gewend zijn van Carpe Diem. Aanrader!
5 apr 2022 om 20:45 Levering sneller dan verwacht. Grote porties en altijd even lekker.
5 apr 2022 om 20:12 Lekker Kleinste dochter vond de puree wat te zout. Wij vonden het lekker en genoeh
5 mrt 2022 om 22:32 Voor de eerste keer de steak besteld. Het was echt perfect gebakken en heb gewoon alles opgegeten. Lekkere saus en de frietjes waren er ook goed bij. Was nog nooit teleurgesteld. Bedankt
21 feb 2022 om 20:21 Super lekker , top een echte aanrader , eenmaal hier geproefd willen jullie niks anders meer , super bedankt
17 feb 2022 om 10:12 Nog voor het gevraagde uur een heerlijke maaltijd bij de hand.
10 feb 2022 om 21:48 Zoals altijd heerlijk,sneller geleverd dan verwacht
9 feb 2022 om 21:27 Zoals altijd tip top in orde! Restaurant gevoel aan huis. Spareribs en de zalmfilet zijn onze favorieten hier.
8 feb 2022 om 9:02 De lekkerste ribbetjes die ik ooit heb gegeten. Mix grill was ook heel lekker en zeker genoeg. Vriendelijke bezorger. Wij bestellen zeker snel terug!
2 feb 2022 om 22:36 Eten weg moeten gooien. Zo droog als kurk, een bestelling van €65,-. De hamburger was niet te snijden en viel volledig uit elkaar. We hebben saignant besteld. Het spijt me te melden, het was vreselijk. Geld terug gevraagd via takeaway!
31 jan 2022 om 20:45 De scampi’s in looksaus zijn eerder scampi’s is look OLIE je krijgt er een miezerig paar kroketjes bij … en geen sla of iets van groenten , smaak was wel goed . Had liever roomlook saus gehad …