CARPE DIEM MORTSEL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 345 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Carpe Diem Mortsel. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2024 om 21:59 Lekker en sneller bezorgd!
30 apr 2024 om 21:34 Ik bestel regelmatig hier, maar deze keer vond ik het op niks trekken, de kroketten waren plat, de groente nog koud en hard, en de champignonsaus was heel lopend en de kip was eerst gekookt en dan een beetje gebakken, Veel te duur
26 apr 2024 om 20:11 De tijd dat de bestelling zou aankomen was 1,5 uur. Daar mag je nogmaals 15 min extra bij doen. De frietjes waren slap en niet door gegaard.
22 apr 2024 om 10:40 Levertijd was ok! MAAR stoofvlees was heel taai en saus was waterachtig. en alles koud
24 mrt 2024 om 8:35 We hadden vol-au-vent en mix grill. VAV lekker mits hoopje peper/zout toevoegen, MG was goed gekruid. Algemeen alles nogal koud. Bearnaise-saus was echt niet lekker. Fritten plat. Kroketten waren lekker. Slaatjes smaken lekker vers.
15 mrt 2024 om 20:21 Platte onvoldoende gebakken friet te weinig gegaarde scampi's met looksaus. Het Zoete hoekske is veel beter. Laatste keer dat ik hier bestel.
13 mrt 2024 om 19:58 Alles prima verlopen
23 feb 2024 om 21:18 Goed binnen gevraagde tijd en zoals altijd tiptop
18 feb 2024 om 20:42 Ribbetjes waren niet lekker jammer genoeg. Ook de pokébowl bestond voornamelijk uit rijst alleen en wat toppings. Normaal is de ratio rijst en toppings meer verdeeld.. geen aanrader voor ons.
19 jan 2024 om 21:00 mag iets warmer zijn.
2 jan 2024 om 20:45 Videe was lekker. Maar ik had als voorgerecht scampi met looksaus besteld en ik kreeg scampi met curry, deze heb ik moeten weg doen. Omdat ik geen curry mag eten.
8 dec 2023 om 20:40 Super lekker, houden rekening met wensen! Steeds heel verzorgd.